VEERKRACHT
Vitaliteit op het werk

  • Zijn jouw medewerkers uitgeblust of uitgerust?
  • Zitten jouw medewerkers achter hun bureau of is hun houding krachtig en energiek?
  • Zijn jouw medewerkers met 100 dingen tegelijk bezig of zijn ze in rust gefocust?

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie: investeer in hun VEERKRACHT!

Wat betekent veerkracht?
Wie veerkrachtig is, werkt met energie en plezier en kan omgaan met tegenslagen en veranderingen. Veerkracht binnen je organisatie bereik je samen: het is een verantwoordelijkheid van werkgever én werknemer.

Enkele definities:
“Vermogen om snel te herstellen.”
“Het vermogen om interne en externe mogelijkheden aan te boren om met een probleem om te gaan en de draad weer op te pakken.”
“Het vermogen van systemen (of onderdelen daarvan) om zodanig te reageren op veranderende omstandigheden of verstoringen dat essentiële kenmerken hersteld worden.”

Wat is Veerkracht?
Veerkracht is een uniek concept, ontstaan door de samenwerking tussen de therapeuten en masseurs Marieke Velthuis, Pascal Wiersma en Debby Lodewijk van Blijf Vitaal, voedings- en gezondheidscoach Janneke van der Linden van Blakend Gezond en Petra Derks coach voor mens én organisatie. Door onze krachten te bundelen is een compleet en divers aanbod ontstaan. Middels onze expertises op het gebied van voeding, lichaam en houding, beweging en mentaal welbevinden leveren wij een bijdrage aan het welzijn van werkend Nederland. Wij helpen organisaties om hun menselijke kapitaal maximaal te benutten. Wij ondersteunen medewerkers, fysiek en mentaal, zodat zij (weer) veerkrachtig zijn. Wij geloven er namelijk in dat veerkrachtige medewerkers essentieel zijn voor een vitale organisatie. Wij geloven erin dat vitale organisaties in staat zijn om goed te presteren en anderen te inspireren.

Wat doet Veerkracht?
Veerkracht geeft ondersteuning op het gebied van lichaam, houding en beweging middels:
– Werkplek en houdingsadvies
– (Stoel-) massage
– Blijf Vitaal yoga – yoga op de werkplek
– Vitaliteitsadvies

Veerkracht geeft ondersteuning op het gebied van voeding middels:
– Inspiratiesessies en workshops
– Online (groeps)coaching
– Meer energie groeps-challenge

Veerkracht geeft ondersteuning op het gebied van coaching middels:
– Individuele coaching
– Team ontwikkeling
– Wandelcoaching
– Opstellingen

Proeverij
Het bewustzijn van je medewerkers stimuleren is een eerste stap. Daarom organiseren wij laagdrempelige ‘proeverijen’ binnen bedrijven. Zowel werkgevers als werknemers kunnen hierdoor kennismaken met Veerkracht. Een Proeverij is een dagdeel waarop iedereen binnen het bedrijf kennis kan maken met onze diensten. Wij laten werknemers op of rondom de werkvloer ‘proeven’ wat wij voor hen kunnen betekenen.

Overweeg je om Veerkracht in te zetten of wil je meer informatie?
Vraag dan een kennismakingsgesprek aan. Wij komen graag langs voor een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek oriënteer je je samen met mij op jouw mogelijkheden.

Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek. Meld je hier aan. 

Je kunt ook kiezen voor een traject op maat …

Dan kies je ervoor om alleen, of samen met je team, te onderzoeken wat jullie stagneert. Je staat er open voor om te ontdekken wat nodig is.

Lees meer … »

Je kunt ook kiezen voor een workshop …

Dan kies je ervoor om samen met je team te (her)ontdekken wat voor jullie écht belangrijk is. Jullie werken graag HARD vanuit je HART.

Lees meer … »

Je kunt ook kiezen voor een actief teamuitje …

Dan kies je voor teambuilding in de natuur. Gezellig en sportief samenzijn met aandacht voor een vooraf afgesproken thema.

Lees meer … »