Hard werken vanuit je Hart

HARD werken vanuit je HART

In een wereld waar we zoveel ‘moeten’ wil jij toch ook jezelf zijn?! 

Zou jij ook graag willen dat het anders gaat op je werk, ofwel dat je:

  • minder ‘moet’ en meer ‘mag’?
  • minder over je grenzen heen laat gaan?
  • ervaart samen verantwoordelijk te zijn in plaats van jij alleen?
  • minder stress ervaart?
  • de regie in eigen handen hebt?

Ik heb het druk … erg druk, druk, druk. Je kent vast wel mensen in je omgeving die dit ook met enige regelmaat roepen.

Mirjam Smits en ik willen hier verschil in maken en hebben onze krachten gebundeld.

Petra vraagt aan Mirjam: “Hoe ga jij om met druk?”
Mirjam: “Ik luister goed naar mezelf en zorg voor begrenzing. Met een open blik blijf ik het geheel zien vanuit gelijkmoedigheid, hiermee creëer ik ruimte voor mezelf en voor de ander.”
Mirjam: “En hoe ga jij hiermee om?”
Petra: “Ik ga eerst een stapje terug. Ik kijk, luister en voel … vergelijk het met de helicopterview. Dan reageer ik op wat er van mij gevraagd wordt.”

Wat krijgt aandacht tijdens de workshop
Hard werken vanuit je Hart is een ervaringsgerichte workshop ontwikkeld vanuit systemisch perspectief. Wij nemen je stapsgewijs, in verbinding met jouw dagelijkse praktijk, mee van ‘Hard werken’ naar ‘Hard werken vanuit je Hart’. Hierin geven we aandacht aan alles wat je onderweg tegenkomt. Ook humor hoort hierbij!

Tijdens de bijeenkomsten staat het thema jij en jouw dagelijkse werk centraal. We gaan aan de slag met onderwerpen die inzicht geven in jouw unieke patronen. Wat zijn de effecten van deze patronen op jouw dagelijkse werk? Wat kun je wel, wat kun je niet beïnvloeden? Wat zijn jouw verlangens? En hoe integreer je dit in je werk?
De antwoorden op deze vragen zullen je helpen om in deze wereld van hectiek rechtop te blijven staan én om een betere balans tussen werk en privé te ervaren.

De essentie van de workshop Hard werken vanuit je Hart
Trouw zijn aan jezelf door bewuste interactie met je werkomgeving.

De werkelijke bestemming van onze workshop
Met de workshop Hard werken vanuit je Hart willen wij een bijdrage leveren aan werkend Nederland. Het is namelijk onze ambitie om meer mensen vanuit hoofd, hart en gevoel te laten functioneren. Wij geloven erin dat werkend Nederland hierdoor meer voldoening in werk en vrije tijd ervaart én dat ieder individu een acceptabele balans tussen werk en privé kan vinden.

Voor wie
Deze workshop is voor iedereen die in het dagelijkse werk druk ervaart en behoefte heeft aan meer ruimte en mogelijkheden. Deelname is mogelijk op individuele basis middels aanmelding als particulier of middels aanmelding via uw werkgever.

Iedere organisatie is uniek! Daarom leveren wij maatwerk voor bedrijven. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te verkennen en onze mogelijkheden te bespreken. Belangstelling? Neem dan contact met ons op.

De kiem van onze samenwerking
Tijdens onze eerste ontmoeting ondervonden Mirjam en ik al snel dat er weinig nodig is om elkaar te begrijpen of aan te vullen. Het delen van onze gezamenlijke thema’s heeft ons inspiratie gegeven om de workshop ‘Hard werken vanuit je Hart’ neer te zetten.
Wij onderscheiden ons door onze gezamenlijke passie voor systemisch werk én omdat wij beide vanuit hoofd, hart en gevoel invulling geven aan ons werk en aan ons leven.

Mirjam Smits
Mirjam Smits is oprichtster en eigenaresse van Water en Vuur coaching. Mirjam begeleid vanuit passie voor haar vak en vol enthousiasme individuen op hun pad. Daarnaast organiseert zij diverse workshops.


“Ik ga op zoek naar de vraag achter de vraag, wat houd je bezig en wat leeft er in jou? Ik neem je mee op avontuur naar een 2.0 versie van jezelf!”

Praktische informatie
De workshop bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2,5 uur. Tussentijds adviseren wij je om bewust stil te staan bij het effect van de workshop op jou en wat dat betekent voor de interactie tussen jou en je werkomgeving.
Drie maanden na afronding van de 6 bijeenkomsten wordt er een terugkom-moment georganiseerd. Tijdens dit terugkom-moment is er ook gelegenheid om praktijkervaringen met elkaar te delen.

Locatie
‘Hard werken vanuit je Hart’ vindt plaats op zowel een binnen- als buitenlocatie.
In Nijmegen maken we als binnenlocatie gebruik van de groepsruimte bij Mens Complementair Gezondheidscentrum Nijmegen, Meijhorst 6002, 6537 KT Nijmegen.
In Vught ontmoeten we elkaar in Villa Vught, Van Lanschotlaan 2, 5262 AG Vught.
De buitenlocaties worden tijdens de eerste bijeenkomst van de workshop bekendgemaakt.
Voor bedrijven leveren we maatwerk. De locatie wordt in overleg bepaald. Ook voor bedrijven gaan we binnen en buiten werken.

Belangstelling?!
Wil je je aanmelden of wil je meer weten over deze workshop? Neem via het contactformulier of telefonisch contact op met mij.

Wij kijken er naar uit om samen met jou en/ of je team aan de slag te gaan. Werken vanuit je HART is gewoon super fijn!

 

Je kunt ook kiezen voor een traject op maat …

Dan kies je ervoor om alleen, of samen met je team, te onderzoeken wat jullie stagneert.
Je staat er open voor om te ontdekken wat nodig is.

Lees meer … »

Je kunt ook kiezen voor VEERKRACHT …

Dan kies je ervoor om medewerkers zowel mentaal als fysiek te ondersteunen.
Je kiest ervoor om samen vitaal aan het werk te gaan.

Lees meer … »

Je kunt ook kiezen voor een actief teamuitje …

Dan kies je voor teambuilding in de natuur. Gezellig en sportief samenzijn met aandacht voor een vooraf afgesproken thema.

Lees meer … »