Sterke persoonlijkheid, Goed karakter”

Ik heb een aantal jaar mogen samen werken met Petra bij Phillips Nijmegen, ze vervulde destijds de rol van Shiftmanager in een vijf ploegen systeem. De ploeg bestond uit ongeveer 25 a 30 personen, Operators en Technische dienst. Ze was de bindende factor in de ploeg, een ploeg, die uitstekende getallen kon overleggen aan het management. Petra is slim, talentvol en werkt zeer georganiseerd en gestructureerd, daarbij was communiceren een zeer sterke eigenschap. Ook nadat we allebei een nieuwe uitdaging hadden gevonden bleve[post-carousel id=”1544″]n we contact houden. Petra, heeft mij uitstekend op weg geholpen met een aantal scripties, waardoor ik deze succesvol kon afronden.
Deze zelfstandige coach verdient mijn oprechte aanbeveling. Petra heel veel suc6

Frank Coenen, Productieleider, 47 jaar