Relatiecoaching 2019-02-12T15:52:10+00:00
relatiecoaching

Relatiecoaching

Ieder mens is uniek. Dit maakt het vaak zo moeilijk om elkaar te begrijpen en te verstaan. Wat voor de één belangrijk is, heeft voor de ander misschien totaal geen waarde. Relatiecoaching helpt jou, om jezelf en de ander, beter te verstaan!

Bij relatiecoaching wordt er al snel gedacht aan coaching ten behoeve van een liefdesrelatie. Dat kan, maar onder relatiecoaching valt nog zoveel meer. Denk hierbij aan een relatie tussen jou en je collega(s), je relatie met een of meerdere familieleden, je relatie met een goede vriend(in), je relatie met je leidinggevende. Kortom: in iedere situatie waar je met mensen te maken hebt is sprake van een relatie. Overal kan dus sprake van een verstoorde interactie zijn!

Continu hebben we te maken met mensen om ons heen. Bij de een voel je meteen een “klik” en bij de ander voel je misschien een enorme weerstand. Op zich geen probleem, maar heb je op de een of andere manier een verbinding met elkaar dan is het wel zo handig om elkaar te “verstaan”.

Ik kan je helpen om je patronen te leren (h)erkennen en om effectiever de interactie aan te gaan. Dit kan middels relatiecoaching of 1 op 1 coaching.

Ieder mens is uniek. Dus ook zij, hij en JIJ!