Loopbaancoaching 2019-02-12T16:03:01+00:00
Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Vele organisaties zijn continu in verandering. Dit betekent dat een organisatie mensen nodig heeft die mee willen en mee kunnen bewegen. Dit vraagt voor, de werkgever én de werknemer, best veel! Loopbaancoaching helpt je om bewust en gemotiveerd aan het werk te (blijven) gaan.

PETRADERKS, coach voor mens én organisatie, biedt werkgevers o.a. ondersteuning om het welbevinden van de medewerkers te bevorderen. Dit kan op individueel niveau, voor werkgever en werknemer, middels loopbaancoaching, 1 op 1 coaching en relatiecoaching. Tevens bied ik diensten op het gebied van teamcoaching.

Werkgever

Als werkgever richt je je veelal op de toekomst. Voor de werkgever is het een mooie uitdaging om alle medewerkers enthousiast mee de toekomst in te laten gaan! Hoe krijg jij al jouw medewerkers mee? Hoe zorg jij ervoor dat jouw medewerkers gezond en met plezier naar het werk blijven komen? En wat doe jij om je medewerkers met een lach op het gezicht naar huis te zien gaan?

Begeleiding van buitenaf kan welkom en verhelderend zijn!

Ik bied werkgevers de mogelijkheid om samen met mij de (on)mogelijkheden te onderzoeken. Dit geschiedt middels een persoonlijk gesprek en/of een zorgvuldige analyse van de organisatiecultuur.

Ik kom graag langs om bovenstaande nader toe te lichten.

Werknemer

Als werknemer kun je de veranderingen binnen jouw organisatie als een uitdaging en ontwikkeling zien. Dat is mooi! Maar verandering kan voor jou ook verwarrend zijn. Dan kan begeleiding van buitenaf welkom zijn!

Mijn loopbaantrajecten zijn gericht op:

  • onduidelijkheid of angst t.a.v. de toekomst;
  • de ontwikkeling van de organisatie in relatie tot jouw persoonlijke wensen;
  • jouw welbevinden in je huidige werksituatie;
  • het verlangen naar een passende functie;
  • het ontdekken van een gerichte studiekeuze.

Tijdens deze loopbaantrajecten staan persoonlijk welbevinden en persoonlijke ontwikkeling, in het kader van werk, centraal.