Diensten 2019-02-12T16:00:09+00:00
Petra Derks, coach voor mens en organisatie

Denkt in mogelijkheden

Ik ben de coach voor mens én organisatie in Nijmegen en omgeving. Mijn diensten zijn onder te verdelen in 1 op 1 coaching, loopbaancoaching, wandelcoaching, teamcoaching en relatiecoaching.

Ik werk vanuit de gedachte dat er altijd en voor iedereen kansen en mogelijkheden bestaan. Ik geloof er in dat ieder mens en iedere organisatie uniek is. Voor mij is iedere coachvraag dus ook uniek. Als professioneel coach faciliteer ik unieke trajecten. Kortom: ik lever maatwerk!

Veranderprocessen hebben mij altijd al geïnspireerd. Mijn specifieke aandacht gaat dan ook uit naar het faciliteren van veranderprocessen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatie ontwikkeling.

Ik begeleid mensen om hun eigenheid te (her)ontdekken, zodat zij hun leven op een aanvaardbare en zinvolle manier kunnen leven.
Organisaties begeleid ik in het (her)ontdekken van hun oorsprong. Samen creëren we ruimte voor doorontwikkeling zodat er een doelgericht en gezond bedrijf kan ontstaan.

Onze gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte, in jouw organisatie of we maken samen een wandeling in de natuur.  Tijdens onze kennismaking kunnen we samen bekijken wat jouw voorkeur heeft.