Contact 2018-11-30T09:00:00+00:00
Contact Petra Derks, Nijmegen - Wijchen

Kennis maken?

PetraDerks, coach voor mens en organisatie is gespecialiseerd in 1 op 1 coaching, relatiecoaching, loopbaancoaching en teamcoaching.
Wil je nader kennismaken? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt contact met mij opnemen door te bellen naar 06-24785140, te mailen naar info@petraderks.nl of middels het invullen van onderstaand formulier. Ik neem binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te maken.

Adres
Meijhorst 6002
6537 KT Nijmegen

PetraDerks, coach voor mens én organisatie is gevestigd in het  pand van Hara Fit & Fun Nijmegen – Dukenburg. De locatie ligt aan een van de hoofdwegen in Nijmegen en is gemakkelijk te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Op de benedenverdieping van dit pand bevindt zich “Mens, Complementair gezondheidscentrum Nijmegen“. Mens is een samenwerkingsverband tussen diverse professionals. Binnen ieders specialisme staan het welbevinden en de groei van de mens centraal.

PetraDerks, coach voor mens én organisatie maakt dankbaar gebruik van praktijkruimte 5 binnen “Mens, complementair gezondheidscentrum Nijmegen“.